Daily lift

De vraag kwam wil jij ons product eens testen? Daily lift waar ik nog niet eerder over had gehoord. Bij de eerste google actie zag ik al wel dat het ging om een soort superfood. Poedervorm waarin extracten van 59 superfoods zijn verwerkt. Klinkt cool en gezond. Daarnaast bevat het ook nog eens een hele bult antioxidanten die dan ook weer gezond. Klinkt als win win. Nuchtere tukker als ik ben geloof ik dat natuurlijk niet meteen en wilde het daarom zeker eens proberen. Zou ik me er echt fitter door voelen, en krijg ik het spul door mijn keel.

Nadat ik het complete pakket had opgehaald was de volgende dag de start van de dag met een glas Daily lift cool mint. Groen spul waarin onder andere Gerstegras, Havervezel, Bruine rijst, Spirulina, Chlorella, Kelp, Wortel, Broccoli, Bloemkool, Peterselie en Spinazie in zit. Kortom allemaal ingrediënten die ik normaal niet in de ochtend zou eten, behalve de rijst dan. Gelukkig hebben ze een smaakje gegeven aan dit sap, cool mint. In de volksmond ook wel tandpasta smaak genoemd. Dit is even wennen maar naar 2 dagen niet meer vies. Voor ik het vergeet te zeggen, het is geen vervanger voor je dagelijkse gezonde eten, maar een zeer goede aanvulling. 2 bruine bammetjes gaan er daarna gewoon achterna. Je kunt het poeder ook in je yoghurt doen waardoor het eenvoudig te consumeren is.

Ook daily lift mixed berry, de andere variant, is erg eenvoudig en bevat ook ingrediënten waarin ik het bestaan niet eens wist. Hier vind je onder andere Framboos, Aardbei, Blauwe bessen, Cranberry, Papaya, Granaatappel, Broccoli, Spinazie, Rode biet, Spruitjes en wortel. De smaak is wat toegankelijker.

Na het netjes een week geprobeerd te hebben moet ik toch echt zeggen dat het erop lijkt dat mijn energie level wat hoger is. En dat met twee kinderen die ’s nachts bijna niet slapen.

Omdat ik natuurlijk een nuchtere tukker blijft, geloofde ik het nog niet helemaal dat het te maken had met deze shakes, dus heb ik een week de shakes ook niet genomen. Ik moet zeggen na deze week had ik ook daadwerkelijk weer minder energie dan toen ik wel elke dag daily lift nam.  Dus mijn conclusie na een aantal weken gebruik is dat ik vind dat het toch echt werkt. Het is een goede toevoeging van je dagelijkse voeding, dus geen vervanger, het smaakt goed en mijn lichaam reageert er positief op. Krijg meer energie en als het goed is een hogere weerstand, maar dat zal nog blijken. Bij interesse kun je het hier bestellen, deze gaat in de categorie, gaan we vaker bestellen en je krijgt er geen spijt van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *